PÁLYAMINŐSÍTŐK,

NEMZETKÖZI SZERVEZETEK:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTNEREINK:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pályatípusok


 

Terveinkben sokféle pályatípus megvalósítása szerepel. A pályák műfű, soft court (rugalmas öntött gumiburkolat) borítással készülnek, amely a hagyományos füves illetve bitumenes pályákhoz képest megsokszorozza a használat időtartamát, amely így 10-15 évre tehető azonos minőség mellett, míg a karbantartás gyakorlatilag minimális ráfordítást igényel. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy pályáink korszerűségéből adódóan a sérülésveszély a lehető legminimálisabbra csökken. A borítások segítségével lehetőség van a meglévő pályák átalakítására is, amely jelentős költségcsökkenést eredményezhet. Ennek különös jelentősége lehet a közoktatási intézmények (általános-és középiskolák) meglévő pályáinak korszerűsítésében kiemelkedő költségtakarékosság miatt. Pályáinknál olyan műszaki tartalommal számolunk, amely lehetővé teszi az időjárástól és a fényviszonyoktól független 24 órás használatot.

Természetesen egyedi illetve az érdeklődők elképzeléseinek megfelelő méretű és műszaki tartalmú sportpályák, udvarok kivitelezését is vállaljuk!

 

 

Műfüves FIFA méretű I.osztályú futballpálya:

 

A műfű burkolat teljes mérete 107×68 m, a játéktér 100×64 m. Alkalmas a FIFA szabványainak, a magyarországi hivatalos, bajnokságokban használt pályák kiváltására, új pálya létrehozására. Továbbá az igazolt versenyzők számára meghosszabbított idejű edzési lehetőséget biztosít. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a villanyvilágítást, a kapukat (7,32x2,44 m) a mögötte levő labdafogó hálókat, a fedett kispadok kialakítását, illetve pályát körülvevő dróthálóval ellátott korlát kialakítását.

 

 

Műfüves Futsal pálya palánkkal (20×40 m):

 

A pálya mérete 20x40 m, mely alkalmas a felnőtt- és utánpótláskorú játékosok időjárástól és fényviszonyoktól független 24 órás edzési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a villanyvilágítást, a kapukat (5 x 2 m) a mögötte levő labdafogó hálókat, illetve pályát körülvevő palánk, járda kialakítását.

 

 

Műfüves Futsal pálya vonalazva (22×43 m):

 

A pálya teljes mérete 22x43 m, a játéktér 20×40 m, mely alkalmas a felnőtt- és utánpótláskorú játékosok időjárástól és fényviszonyoktól független 24 órás edzési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a villanyvilágítást, a 3×2 m-es kapukat, a mögötte lévő labdafogó hálókat.

 

 

Műfüves Futsal pálya vonalazva, 2 m magas kerítéssel (22×43 m):

 

A pálya teljes mérete 22×43 m, a játéktér 20×40 m, mely alkalmas a felnőtt- és utánpótláskorú játékosok időjárástól és fényviszonyoktól független 24 órás edzési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a villanyvilágítást, a 3×2 m-es kapukat, a kapuk mögött lévő labdafogó hálókat illetve a 2 m magas kerítést.

 

 

Műfüves Futsal pálya vonalazva, 5 m magas kerítéssel (22×43 m):

 

A pálya teljes mérete 22×43 m, a játéktér 20×40 m, mely alkalmas a felnőtt- és utánpótláskorú játékosok időjárástól és fényviszonyoktól független 24 órás edzési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a villanyvilágítást, a 3×2 m-es kapukat, a kapuk mögött lévő labdafogó hálókat illetve a 5 m magas kerítést.

 

 

Műfüves Gyermek futballpálya palánkkal (20×30 m):

 

A pálya mérete 20x30 m, mely alkalmas utánpótláskorú játékosok időjárástól és fényviszonyoktól független 24 órás mozgási lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a villanyvilágítást, a 3×2 m-es kapukat, a kapuk mögött lévő labdafogó hálókat, illetve pályát körülvevő 1,25 m magas palánkot és hálót.

 

 

Műfüves Teniszpálya vonalazva (16×35 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt-és gyermeksportolók időjárástól független teniszezési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a hüvelyes teniszállványt és a teniszhálót.

 

 

Műfüves Teniszpálya vonalazva, kerítéssel (16×35 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt-és gyermeksportolók időjárástól független teniszezési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a hüvelyes teniszállványt, a teniszhálót, és az 5 m magas kerítést körben.

 

 

Műfüves Multifunkcionális pálya vonalazva (22×43 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt-és gyermeksportolók időjárástól független sportolási lehetőségének biztosítására. A pálya burkolata multifunkcionális műfűből készül, a kiépítés tartalmazza a vízelvezetést, a 3×2 m-es kapukat, a kapuk mögötti labdafogó hálókat, 1 db bevágott vonalazást és 2 db festett vonalazást.

 

 

Öntött gumiburkolatú Kézilabda pálya vonalazva (22×43 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt- és gyermeksportolók időjárástól független kézilabdázás és kispályás labdarúgás lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a 3x2 m - es kapukat, a kapuk mögötti labdafogó hálókat.

 

 

Öntött gumiburkolatú Teniszpálya vonalazva (16×35 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt- és gyermeksportolók időjárástól független teniszezési lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a hüvelyes teniszállványt, és a teniszhálót.

 

Öntött gumiburkolatú Kosárlabda pálya vonalazva (18×31 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt- és gyermeksportolók időjárástól független kosárlabdázási lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a kosárállványokat, és a kosárpalánkokat

 

Öntött gumiburkolatú Multifunkcionális pálya (22×43 m):

 

A pálya alkalmas a felnőtt- és gyermeksportolók időjárástól független sportolási lehetőségének biztosítására. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a 3×2 m-es kapukat, a kapuk mögötti labdafogó hálókat, 3 db pálya ( 1 db kézilabda + 2 db választott) vonalazását.

 

 

Füves FIFA méretű I.osztályú futballpálya:

 

A teljes fűfelület mérete 107×68 m, a játéktér 100×64 m. A pálya alkalmas a Magyar Labdarúgó Szövetség bajnokságaiban történő használatra. A pálya tervezett kiépítése tartalmazza a vízelvezetést, a hüvelyes kapukat (7,32x 2,44 m), a kapuk mögötti labdafogó hálókat, a fedett kispadok kialakítását, illetve pályát körülvevő dróthálóval ellátott korlát kialakítását.

 

 

Egyedi kialakítások:

 

A fent említett pályaméretektől és műszaki tartalmaktól (felszerelésektől) eltérő igényeket is ki tudunk szolgálni a helyi adottságok függvényében. Iskolaudvarok, játszóterek grundjainak, illetve más sporttevékenységek műfű, öntött rugalmas gumiburkolatainak, illetve a létesítmények fedett verzióinak kialakítását (csarnok, sátor, stb.) kivitelezését is vállaljuk.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.